Bloggande

Första blogginlägget

Det är dags att blogga igen!

Har känt det länge, längtan efter att skriva är stor. Jag har börjat skriva dagbok på papper igen och det är bra, men svårt att hinna med i vardagen. Hoppas att wordpressappen i mobilen kommer göra det mer möjligt att skriva när som helst, när inspirationen kommer. Å andra sidan är det kanske inte alltid mobilen inspirerar till långa och givande texter, men vi får se, kanske blir det lite av varje!

Vad denna blogg kommer handla om får vi se. Jag har ju skrivit om mycket innan, i många olika former. Lite mer personligt som fick en felskriven adress (det saknas ett n) men det blev ju både lite roligt och lite som ett göteborgskt ordskämt! E man från Götet så e man… 🙂 Där skrev jag om kyrkopolitik och andra åsikter och personliga tankar.
Innan dess, eller egentligen samtidigt, skrev jag om min tid inom missionsorganisationen YWAM på Cooking missions. Det var, har jag insett i efterhand, en väldigt speciell tid i mitt liv. Jag reste otroligt mycket under de åren, både utomlands och i Sverige, och trodde att jag skulle vara kvar i det livet för evigt. Så blev det inte och det är inget jag ångrar, men det är intressant att fundera på hur jag hade varit och jag hade varit den jag är nu, fast fortfarande i “det livet” – hur hade det sett ut? Vad hade varit lättare och vad hade varit svårare? Vill inte skriva fördelar och nackdelar, det känns orättvist på alla sätt. Livet är vad det är och vi måste göra det bästa av det vi har.

Det är nog egentligen det jag vill skriva om här, tacksamhet och att göra det bästa av det vi har. Kanske kommer jag göra reklam för grejer som jag tycker är bra eller intressanta (för att tjäna lite pengar på bloggen), men mest vill jag att vi alla ska leva de liv som vi själva vill, liv som är enkla för oss och på så sätt ger liv och glädje till oss och alla vi möter!

inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *