Andra blogginlägget

Ojojoj! Det var svårare än jag trodde att starta en blogg!

Det är inte så att jag saknar idéer om saker att skriva om, snarare tvärt om! Jag har massor av idéer på ämnen och inriktningar som bloggen kan ha – saker som händer på jobbet, mat, släktforskning, tandvård, minimalism – för alltid en del av mitt liv- eller drömmen om att driva eget företag.

Grejen är att den kommer nog att handla om allt detta. Det är därför den har mitt namn och inget annat. Jag funderade på att kalla den ”Lisas hörna” men efter lite research insåg jag att det finns ett företag i Stockholmstrakten som heter så – så det var ingen bra ide!

Trodde att inlägget försvann när mobilen laddade ur, glömde sen att publicera det… ❤️

Publicerad av Lisa Holmblad

Småbarnsmorsa dom älskar att släktforska och undervisa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: