Släktforska!

Genney med Micael Frank

Genney, är hon min vän? Skrev jag på bloggen för ett och ett halvt år sedan. Idag har jag med Släktforskningsprogrammet Genneys skapare Micael Frank som berättar om programmet och sin egen släktforskning. Var så goda!

Han berättade flera otroliga historier om sin farfars far, missa inte det!

Länkar som nämns:

Disgen – med Christer Gustavsson #008 Släktforska!

Disgen – bästa släktforskningsprogrammet på svenska?  skrev jag på bloggen för ett och ett halvt år sedan. Idag har jag med Christer Gustafsson, nybliven pensionär efter att ha jobbat flera år som DIS verksamhetsansvarige. Han ska berätta om Disgen och sin egen släktforskning. Var så goda! Han berättade flera historier om sin Farfars farfars far vars efternamn blev starten för hans släktforskning, missa inte det! Mer information om avsnittet och alla länkar finns på Disgen – med Christer Gustavsson #008. — Send in a voice message: https://anchor.fm/slaktforska/message
  1. Disgen – med Christer Gustavsson #008
  2. Genney med Micael Frank
  3. Bakom husförhörslängden – intervju med Eva Johansson
  4. Skatter i kyrkoräkenskaperna – intervju med Lotta Lejon
  5. Källkritik med Michael Lundholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *