Släktforska!

Genney med Micael Frank

Genney, är hon min vän? Skrev jag på bloggen för ett och ett halvt år sedan. Idag har jag med Släktforskningsprogrammet Genneys skapare Micael Frank som berättar om programmet och sin egen släktforskning. Var så goda!

Han berättade flera otroliga historier om sin farfars far, missa inte det!

Länkar som nämns:

Årsutvärdering och lyssningstips – #010 Släktforska!

Varför det är bra att tänka igenom sin släktforskning årsvis och tipps på bra saker att lyssna på för att fördjupa sin släktforskning och förståelse för hur folk hade det förr i tiden egentligen… Länkar och mina anteckningar finns på hurskajagslaktforska.com/avsnitt10 — Send in a voice message: https://anchor.fm/slaktforska/message
  1. Årsutvärdering och lyssningstips – #010
  2. Om Släktforskningsprogrammet Min Släkt
  3. Disgen – med Christer Gustavsson #008
  4. Genney med Micael Frank
  5. Bakom husförhörslängden – intervju med Eva Johansson

Leave a Reply

Your email address will not be published.