Släkttavla med 4 generationer

Kommer du ihåg att farmor brukade berätta om somrar på landet? – Men vilka var det hon bodde hos egentligen? Farbror Martin pratade hon om, men hur var hon släkt med honom?

Vill du ha ett träd eller nät att hänga upp släktingarnas berättelser på?

Jag kan hjälpa dig att hitta de släktingar du saknar!

I detta paketet ingår:

  • Ett grafiskt släktträd att skriva ut – ett minne att ha på väggen. Trädet innehåller namn och årtal för 31 personer (fyra generationer bakåt). Om du utgår från dig själv så kommer du till dina far- och morföräldrars föräldrars föräldrar.
  • Texthäfte att skriva ut med mer information om släkten. Där finns beskrivningar av förfäder och deras familjer, var de bor och deras yrken, alla barn/syskon så länge de bor hemma. Alla källor finns med så att du själv kan se hur jag hittat informationen och hur du själv kan se hur det såg ut i kyrkböckerna. Om en person inte går att hitta drar jag av 50 kr per person på kostnaden.
  • Pdf-filer av släkttavlan och texthäftet så att du kan göra fler utskrifter till andra släktingar.
  • Gedcom-fil av släktträdet som du kan använda i släktforskningsprogram och databaser online om du så önskar.

Allt levereras digitalt.

Släktträdet måste utgå från en person född före 1900. 

Pris: 5500 kr inklusive moms.

Du får välja ett av dessa grafiska släktträd till din släkttavla att rama in och sätta på väggen:

Unika släktträd gjorda av Pernilla Stammler Jaliff och Maria Annas.

Eftersom jag fakturerar via Pay2Me så behöver jag information att skriva på fakturan. När du sen har fått fakturan så kan du betala den som vanligt eller med Swish. Så snart jag ser att den är betald så kan jag skicka filen och påbörja arbetet.