Släkttpaket i 5 generationer

Det är jul i Lillberga i Olofstorp. Morfar har tagit med mig, mamma och min storebror till sina fastrar Rut Hansson och Rakel Torstensson. Två goa tanter som trots sin höga ålder och att Rut var så gott som blind och bodde själva utan hjälp i det lilla huset på Småkullavägen. Vi brukade åka dit och hälsa på minst en gång om året som jag minns det, och jag har kvar en äggkopp som jag fick av Rut en gång, en riktigt gammal med en blekt rosa ros på.

Här sitter jag i Rakels knä.

I efterhand har jag lärt mig att även deras syster Anna bott på Lillberga, men hon gick bort långt före systrarna och när Rakel blev änka så flyttade hon hem till Rut, som även hon blivit änka.

Jag har också lärt mig att det ovala porträttet på väggen är ett foto av deras mamma Josefina Andersdotter g. Pettersson när hon var kanske 16 år gammal. Det porträttet finns nu hemma hos min pappa och är speciellt för mig!

Har du liknande barndomsminnen och släktklenoder hemma?

Vill du ha ett sammanhang att hänga upp släktingarnas berättelser på? Verkar släktforskning svårt eller helt utanför ditt tidsschema? Längtan finns, men inte energin…

Jag kan hjälpa dig att hitta de släktingar du saknar!

I detta paketet ingår:

  • Ett grafiskt släktträd att skriva ut – ett minne att ha på väggen. Trädet innehåller namn och årtal för 62 personer (fem generationer bakåt). Om du utgår från dig själv så kommer du till dina far- och morföräldrars föräldrars, föräldrars föräldrar (farfars farfars farfars far).
  • Texthäfte att skriva ut med mer information om släkten. Där finns beskrivningar av förfäder och deras familjer, var de bor och deras yrken, alla barn/syskon så länge de bor hemma. Alla källor finns med så att du själv kan se hur jag hittat informationen och hur du själv kan se hur det såg ut i kyrkböckerna. Om en person inte går att hitta drar jag av 50 kr per person på kostnaden.
  • Pdf-filer av släkttavlan och texthäftet så att du kan göra fler utskrifter till andra släktingar.
  • Gedcom-fil av släktträdet som du kan använda i släktforskningsprogram och databaser online om du så önskar.

Allt levereras digitalt.

Släktträdet måste utgå från en person född före 1900. 

Pris: 10 990 kr inklusive moms.

Eftersom jag fakturerar via Pay2Me så behöver jag information att skriva på fakturan. När du sen har fått fakturan så kan du betala den som vanligt eller med Swish. Så snart jag ser att den är betald så kan jag skicka filen och påbörja arbetet. Jag kollar med dig så att du är nöjd före leverans!

Om du har några som helst frågor om släktforskning eller detta paket så maila mig!