Bröllop

Foto av Edward Eyer på Pexels.com

Den stora dagen är här och alla ska ha roligt!

Du vill ge ett minne till dina kära, ett minne som kommer finnas med dem resten av deras liv. En present som visar vad det är som händer denna dag, den dagen då två blir ett i äktenskapet. En present som visar att nu blir dessa två familjer en släkt tillsammans, alla enade i deras kärlek.

Ni kanske är flera som vill ge något som består, något som kommer finnas framme och som inte tar upp stor plats eller blir till problem i framtiden.

Här har du möjligheten att ge brudparet en present med deras namn och namnen på dem som gått före, och format dem till de personer som de är idag, de personer som har gett möjligheten att fira kärleken denna dag!

Illustration av Pernilla Stammler Jaliff, unikt för hurskajagslaktforska.com. Läs mer på Släkttavlor.

Här finns en bröllopspresent som kommer finnas med i deras liv i framtiden. Det är något att blicka tillbaka på och glädjas över, både för att minnas bröllopsdagen och för att minnas dem som gått före oss.

Här har du möjligheten att anlita Lisa Holmblad som släktforskare och få hela släktträdet både i grafisk form och i text för att kunna läsa mer om släkten.

Foto av Pixabay på Pexels.com

Innehåll:

Bröllopspaketet från Hur ska jag släktforska innehåller:

  • En grafisk antavla att rama in – antavlan som finns på bilden ovan. Den har brudparets namn i hjärtat och sedan deras föräldrars namn och så vidare
  • Ett häfte som innehåller födelsedatum och dödsdatum, och enklare information för alla förfäder och -mödrar, och de källor som dessa hittats i.
  • Dessa två digitalt, alltså både släktträdet och textfilen, tillsammans med en gedcom-fil som kan användas för vidare forskning och för att ladda upp på valfri släktforskningsajt.

BONUS: Denna tid är speciell och därför har vi 2020 en bonus till bröllopspaketet som är en 24 sidor lång powerpoint-presentation av brudparet och deras släkt. Den kan användas vid en bröllopsfest eller i ett videosamtal med dem som inte har möjlighet att medverka. Denna bonus har ett värde av 1000 kr (värdet är beräknat utifrån hur lång tid det tar att göra den).

Pris: 6875 kr inklusive moms. Leveranstiden är 3-4 veckor. Jag använder Pay2me för att fakturera.

Vad folk säger:

Vad vill du veta om din släkt? Lisa är suverän!

Jan Erlandsson

Tusen tack Lisa för det fina släktträdet! Så roligt att kunna ha en bit av min släkthistoria på väggen!

Johanna Resare
Eva-Marie Sandberg

Vill du ge denna gåva till nära och kära?