Julklappar

Detta är ett väldigt speciellt år!

På ett sätt har vi kanske insett att det viktigaste i våra liv är personliga relationer, men ändå kan många av oss inte träffa dem vi skulle vilja i jul.

På Hur ska jag släktforska vill jag göra denna julen speciell på ett bra sätt, ett sätt som för familj och släkt närmare varandra och, även om vi inte kan träffas fysiskt. Vi vill ge er en möjlighet att prata minnen, lära er mer om släkten och få en fördjupad förståelse för vilka ni är och varifrån ni kommer, både geografiskt och på så många andra sätt. Att lära sig mer om sin släkt är att lära sig mer om sig själv. De erfarenheter som våra släktingar hade för hundratals år sen formade nästa generation, och nästa generation ända fram till oss. Något av dem finns i oss, och vi kan lära oss mer om dem!

Därför har jag satt samman två speciella julpaket (fler erbjudanden finns här):

Hur såg livet ut för din farfars farfar och mormors mormor?
Vilka släktingarvar det egentligen som farmor firade somrarna med?

Gräv ännu djupare och lär dig mer om 60 av dina anfäder och anmödrar!

Dessa paket kan bli den perfekta julklappen till ”den som har allt”! Lite plats på väggen, en mapp med papper och några filer på datorn har de flesta plats med!

Det bästa är att det åren julklapp som gläder många!

Det kan glädja barn, syskon, föräldrar och till och med kusiner! Det kan bli en julklapp som dras människor närmre varandra, när det känns som om så mycket tar oss bort ifrån varandra.

Fyll i beställningsformuläret på sidan om produkter och tjänster, eller maila mig direkt!

Allt gott!

Lisa