Produkter och tjänster

Skulle du vilja släktforska, men vet inte hur? Du är nyfiken, men vet inte hur du ska kunna hitta de timmar i livet som behövs? Då har jag en fråga:

Vill du att jag släktforskar åt dig eller med dig?

Jag har flera olika paket och tjänster, och fler är på gång. Du kan välja mellan Paket 1 (4 generationer), Paket 2 (5 generationer), Paket 3 (5 generationer framåt) och Medforskning. eller Släktforskning på timmar Läs mer längre ner på sidan.

Övriga paket:

Kontakta mig gärna om du har några frågor! Skicka epost till: hurskajagslaktforska@gmail.com!


Paket 1 – fyra generationer

Detta paket innehåller en släkttavla över 31 personer (fyra generationer). Om du utgår från dig själv så kommer du till dina far- och morföräldrars föräldrars föräldrar. Alla dessa skrivs in i ett grafiskt träd (ett av dem här nedan) som blir ett minne att ha på väggen. Detta måste utgå från en person född under 1900-talet. Pris: 5500 kr. Läs mer här.

De unika släktträd vi erbjuder för Paket 1. De är gjorda av Pernilla Stammler Jaliff och Maria Annas.

Paket 2 – fem generationer

Detta paket innehåller en släkttavla över 62 personer (fem generationer). Om du utgår från dig själv så kommer du till farfars farfars far och alla andra på samma nivå. Ännu har vi ingen egen antavla för 5 generationer, men det finns flera på marknaden om du vill ha det som en tavla på väggen. Måste utgå från en person född under 1900-talet. Pris: 10 990 kr. Läs mer här.

Exempel på en släkttavla över 5 generationer.

Paket 3

Detta paket är unikt på marknaden – det är att jag hjälper dig hitta nu levande släktingar som du inte visste fanns! Eller som du tappat kontakt med! Hade din mormor (som min) väldigt många syskon, precis som hennes föräldrar haft, och det vore roligt att hitta dem som de gjorde i tv-programmet Allt för Sverige? Vill du veta vilka dina pysslingar/fyrmänningar är? För detta paket krävs namn och födelseförsamling för dina förfäder/mödrar fyra generationer tillbaka (födda på 1800-talet). Detta inkluderar ett stamträd med alla släktingar och en textfil med adressuppgifter till alla levande släktingar som gått att finna. Pris: 17 500 kr

Exempel på stamtavla fyra generationer framåt.

Alla paket levereras digitalt med filer i .pdf och .gedcom (det filformat som används i alla släktforskningsprogram). I paketet ingår en grafisk släkttavla och en släkttavla i text med mer information. Den beskriver förfäder och deras familjer, var de bor och deras yrken, alla barn/syskon så länge de bor hemma. Alla källor finns med så att du själv kan se hur jag hittat informationen och hur du själv kan se hur det såg ut i kyrkböckerna. Om en person inte går att hitta i paket 1 och 2 drar jag av 50 kr per person på kostnaden.

Medforskning

Nu till det jag tycker bäst om, som jag kallar “medforskning”. Det innebär att vi sitter tillsammans och släktforskar – jag med min kunskap och du med din. Det blir så bra när man kan bolla fram och tillbaka – information från kyrkböckerna triggar minnen osv… Detta kan ske genom att man ses fysiskt eller via internet där man kan prata med varandra och dela skärm med varandra. Pris: 600 kr i timmen.

Släktforskning på timmar

Jag kan även släktforska åt dig, utan att du är med, även det på timmar. Vi kommer överens om hur mycket du vill betala och vad du vill att jag söker efter. Alla projekt ser olika ut, ibland går det fort och ibland inte. Berätta om dina önskemål så skräddarsyr vi det just för dig! Pris: 600 kr i timmen.

Alla priser är inklusive moms.

Jag använder Pay2Me för fakturering. Det går att betala deras fakturor med Swish.

Hoppas att du gillar ett eller flera av dessa alternativ! De är även bra som presenter till den som “har allt”! 🙂

Maila mig på: hurskajagslaktforska@gmail.com!